Spirituele Bewustwording

De bewustwording, die d.m.v. de AlphaBeth training mogelijk is, kan veel verder reiken dan persoonlijke doelen zoals vitaliteit, ontspanning of zelfvertrouwen. Je beleeft jouw lichaam en jouw adem. Dat lichaam en die adem zijn een onderdeel van een veel groter geheel. In de momenten van ontspanning en rust kan je je bewust worden van dat 'grotere’. Dan ben je dichtbij een moment van meditatie. De kracht en het ritme van je adem komen niet van je eigen wilskracht maar van je Ziel. Via je Adem kan je je Bewust worden van de Goddelijke oorsprong van alles, de realisatie van verbondenheid met de hele schepping. Je Adem is het voertuig op de weg naar Spirituele Bewustwording.

Wil je hier meer over lezen, klik dan op:  Spirituele Achtergronden.pdf

De AlphaBeth Training opent de mogelijkheid tot spirituele bewustwording. Het is volledig je eigen keuze of dit voor jou een onderdeel van de training wordt. 

 

Als je je spiritueel gaat ontwikkelen opent zich een hele nieuwe wereld aan ervaringen. Het is erg handig als je daarbij een frame hebt waarbinnen je die ervaringen kan plaatsen. Je verkent het stille pure bewust-zijn en het is een normale reactie dat je onderbewustzijn dan totaal onverwachte gevoelens omhoog brengt. Hoe werkt dat en waarom is dat? Dit en nog veel meer heeft ertoe geleid dat Herman van Tuijl een boek heeft geschreven over alles wat met de spirituele bewustwording samenhangt.Het boek Oorsprong beschrijft het grote kosmische landschap van de 7 dimensies en hoe daarbinnen ons bewustzijn zich kan ontwikkelen. Het boek brengt veel esoterische kennis van oost en west samen en kan ook als studie-boek gebruikt worden. Oorsprong wordt uitgegeven bij AlphaBeth Publicaties. Voor meer informatie zie:  www.abpcs.nl