Adem en meditatie

Onze adem kan veel groter en dieper worden dan dat hij nu is. Dat brengt meer levensenergie en vertrouwen. Maar ook ons bewustzijn kan groter en dieper worden. Ons Bewustzijn kan veel meer waarnemen dan alleen onze persoonlijke gedachten en emoties. Het is mogelijk om ons bewustzijn samen te laten vallen met onze adem. Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je eenmaal met de AlphaBeth technieken je lichaam en je hersenen tot rust gebracht hebt, is er ruimte voor meditatie. Je kan dan een Mantra herhalen op je ademhaling. Hiernaast staan 4 Hebreeuwse letters naast de man. Die letters vormen het Hebreeuwse woord Ahavah, dat Liefde betekent. We kunnen ons bewust worden van de Goddelijke Liefde als we deze klanken op onze Adem zachtjes herhalen. Hieronder staat een geleide adem-meditatie.

Voor alle duidelijkheid: dit is wat er mogelijk is als we ons bewustzijn samen laten vallen met onze adem. Het is niet zo dat elke AlphaBeth sessie hier naartoe leidt. De training is er in eerste instantie voor bedoeld dat je zelf weer op adem komt, dat je je goed voelt in jezelf. Maar de mogelijkheid is er om via je adem de diepte van je bewustzijn te verkennen.