Mantra zingen

Zingen maakt je blij. Als je zingt geef je expressie aan je gevoel en dat kan spanning en stress verlichten. Samen zingen verbindt en creëert schoonheid en harmonie. Het zingen van Mantra’s brengt een extra verdieping. Mantra’s zijn klanken uit oude oorspronkelijke talen (b.v. Sanskriet of Hebreeuws). Deze talen zijn ontstaan vanuit een innerlijk voelen, vanuit een verbondenheid met de schepping. Mantra zingen brengt je bij je Hart en het actieve denken raakt even op de achtergrond. Via je Hart kan je de verbondenheid voelen. De Mantra’s worden gezongen op simpele melodieën die steeds worden herhaald. Na het zingen van een Mantra is er stilte en ruimte voor een meditatief moment. Het zingen van Mantra’s raakt de essentie van ons bestaan en biedt de mogelijkheid om in diepe meditatie te komen. Dit zijn grote onderwerpen. Hier is een PDF die meer uitleg geeft. Tip: print hem uit en lees hem rustig in een luie stoel.

Data & Aanmelden

De AlphaBeth training organiseert regelmatig workshops met Mantra zingen. Iedereen kan meedoen, ook als je nog geen ervaring hebt met Mantra zingen of mediteren. De workshops worden gehouden in:

FLOW PLAZA     Zaanenstraat 18  2022 CP Haarlem -

Het Mantra zingen is

 op maandag-avond van 20.00 - 22.00 uur op:

11 september - Sanskriet

16 oktober - Sanskriet

20 november - Sanskriet

18 december - Sanskriet

 

 op zondag-ochtend van 10.30 - 12.30 uur op:

24 september - Hebreeuws

1 oktober - Sanskriet

22 oktober - Hebreeuws

12 november - Sanskriet

26 november - Hebreeuws

 

 op zondag-avond van 20.00 - 22.00 uur op:

3 september - Sanskriet

5 november - Latijns

10 december - Hebreeuws

24 december - Kerst-special

 

• Bijdrage in de kosten € 15,- (of 5 rittenkaart voor € 60,-) 

Draag bij voorkeur kleding die niet strak om je lijf zit. 

Graag opgeven via: info@abtr.nl

Dan zijn er ook maandelijks workshops op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de praktijkruimte van de AlpaBeth training. Op deze avonden is er speciaal aandacht voor de spirituele bewustwording die het zingen van Mantra’s kan brengen. Mantra is een geweldig gereedschap waarmee je in een diepe meditatie kan komen (zie Spirituele Bewustwording). De stiltes zijn langer en er worden specifieke oefeningen gedaan die het innerlijke gewaarzijn kunnen ontwikkelen. 

Adres: Lindenstraat 41, 2023TC Haarlem. 

De data voor deze woensdag-avonden zijn:

20 september - 18 oktober - 15 november - 13 december

Bijdrage in de kosten €15,- (of de 5 rittenkaart) 

Graag opgeven (beperkt aantal plaatsen) via: info@abtr.nl