In de afgelopen 20 jaar hebben meer dan 700 mensen de AlphaBeth training gedaan. Veel deelnemers hadden na een paar sessies weer ruimte in hun adem en hun bewustzijn. In de praktijk konden zij beter met stress omgaan. Anderen kwamen meer voor de ontspanning en de ervaring van innerlijke rust. Door de regelmaat groeide de weerbaarheid en het zelfvertrouwen. Anderen hadden weer baat bij de introspectie: het bewust kijken naar de gedragspatronen en hoe je die in jezelf naar acceptatie en transformatie kan brengen. Dan zijn er ook deelnemers die getroffen werden door het zingen en zij bezoeken nu regelmatig de Mantra workshops. Tenslotte zijn er een aantal mensen die met grote tussenpozen een sessie doen, om begeleid weer totaal tot rust te komen en zodoende de ‘rush van het leven’ weer aan te kunnen.

Hieronder staan een aantal persoonlijke ervaringen:

Op een adem en bewustzijn-sessie kom ik weer tot mezelf. Ik slaap daarna altijd heel diep en ik word vol energie weer wakker. Het zijn voor mij echt momenten voor mezelf. De Mantra-avonden leidt Herman met humor. Hij is enthousiast en hij heeft oog voor jouw behoefte.
Mignon Delver - Haarlem

I actually never experienced this before, really nice  (= het zware lichaamsbewustzijn)
Susan White - Canada

Bij Herman heb ik pas echt het belang van ademen ervaren. Dat ademen aan de basis ligt van alles. Herman is de man van de humor en van de kennis. En dan het zingen, ik kan gronden en ontspannen in de mantra. Daarna voel ik me zo fijn en vredig.
Saskia Henze - Nijmegen

Mantra zingen bij Herman is erg fijn. Het brengt innerlijke stilte, een gevoel van harmonie en een diepe ontspanning. Het zingen van mantra's helpt me om in een diepe meditatie te komen. Met zijn muzikaliteit, enthousiasme en humor weet Herman de groep te inspireren en zorgt hij voor een unieke beleving.
Djoeke - Haarlem

Een uitgebreid verslag in PDF